Musik (live)

Sound från bandet

Inspelningar som vi har, och sådana vi hittar, eller folk har och skickar till oss, från förr eller nu. Och om du inte har något att skicka till oss, kommentera gärna nedan ändå, eller någon annanstans på dessa sidor, det uppskattar vi.

De tre låtarna nedan är utlagda 070927

Vi väjer inte för att lägga ut fast vi lirar lite fel ibland. Skit samma. 25 år utan att repa, och sedan fyra rep, och så lir i 45 graders värme. Skit samma. DET ÄR BLUES!

7:35 lång homage till rocken:
Nedan, tre låtar från Tramps MC-fest i juni 2007. Kwajdan snikade hemligt med sin portastudio och lirade in lite från sin plats, med mickarna i händerna, ståendes där nedanför scenen (love you man).

kwe-tompa
Kwajdan själv.

Där fanns också en mixerkille vi inte hade makt över som nog lät Lelle låta lite för lågt på guran ibland (inte bara nog, han fegade Lelles ljud).
Låten här nedan känner man till om man har sett eller hört något från Woodstock, alltså den första där på 1900-talet. Det är samma låt som ”tio år efter” lirade, och som handlar om att ”gå hem”.
Ja, jag skriver så här lite otydligt så att vi inte ska bli stämda. Men det är vi som lirar den. Tror att det var sista låten där för kvällen, för oss. Okej, upp med volymen. Dansa för tusan!!!! Här gäller guran!

———-

Och här nedan får man sitt munspelsbehov tillfredställt (samma kväll som ovan). Vad fanken hade Henke ätit denna kväll för att blåsa trynorgel så där fräsigt??

4:06 lång, trynorgel-orgie:

———–

Okej, vi kör den tredje och sista låten här, med lite abrupt slut, men skit samma, från Kwajdans fantastiska inspelning från Tramps MC-festen i somras. Flera, om inte alla, av de här låtarna finns att se och höra på videoavdelningen här ovan. Men här låter det mycket bättre, för här rör sig inte kameran och därmed micken. Yeah:

4:10 lång njutning, live:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: