I lördags så repade vi

Kanske det skulle vara ball för vår ”fan-base” att se hur det kan gå till att repa nu för tiden. Hur som helst här är ett färskt filmdokument om hur det gick till 080223 i Västerås.
Vi kommo från Stockholm, Uppsala, Örebro och Riddarhyttan till gamla bluesstaden.
Vi hade fått låna snälla Strega och hans bands replokal på gamla F1:s flygflottilj i Västerås, (numera heter det väl bara Hässlö flygplats?) Hur coolt är det förresten inte att repa på en flygplats, he-he? Det är världsklass!

Hur som helst. Vi träffades där under eftermiddagen och lattjade lite med våra instrument, lite jam, lite test. Vårt första rep i år, för när Lelle fyllde för någon månad sedan körde vi ju skarpt på scenen utan att repa för fem öre, he-he.
Det hela filmades från kameran på en MacBook Pro och allt är naturligtvis oklippt i en fem-sex minuter rätt av, som det var. Det skrålar nog ibland då inte micken fixade det höga ljudet, men det får man ta, det är äkta, liksom, med mycket snack, mycket gåtor, mycket ”hallå-vadå”-tid. Så här går det till, vi testar och det är inte så märkvärdigt, vi trivs och har kul. Full rulle bara, och så tänder det till.

Det kommer mer här sedan. Vi har faktiskt bestämt oss för att repa, försöka, en gång i månaden. Det borde vi klara.
Jo, och jag fick ett härligt gäng bilder från ”furr” av Jimmie. De ska ut här också, så småningom. Men först den här dokumentären ovan.

Blues!

/Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: